Πήρε Όγκουστιν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

James Augustine

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στην περσινή Ευρωλίγκα ξεχωρίζοντας με την προσωπική του απόδοση ήταν και ο Τζέιμς Ογκουστιν της Χίμκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ εξαργύρωσε την εξαιρετική του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ανακοινώθηκε και επίσης από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε ένα κλαμπ όπως η ΤΣΣΚΑ. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου το να παίξω για μία τόσο σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητές. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν» δήλωσε ο Ογκουστιν.

Από τη πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Ο Όγκουστιν έιναι ένας παίκτης που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια με την Χίμκι. Τον ξέρω πολύ καλά από την εποχή που αγωνιζόταν στην Βαλένθια και σε άλλα κλαμπ. Είναι ένας αθλητικός ψηλός που προσφέρει ευκινησία, αθλητικότητα και σκληράδα. Μπορεί να τελειώσει καλά τις φάσεις γύρω από το καλάθι αλλά και από την περίμετρο και «βλέπει» γήπεδο. Ανυπομονούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα».