Έκλαψε στο «αντίο» του ο Πασκουάλ (vid)

pascual cry

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στους εκπροσώπους του Ισπανικού Τύπου.

Ύστερα από οκτώ χρόνα στον πάγκο των Καταλανών, ο 44χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δακρυά του αποχαιρετώντας την αγαπημένη του ομάδα.

«Έχω την τύχη να κοιτάζω πίσω μου και να είμαι ο ίδιος ειλικρινής και πιστός άνθρωπος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο αυτόν που αγαπώ και είχα την τύχη να εκπροσωπώ, ευχαριστώ για όλα όσα βιώσαμε μαζί. Σε αυτά τα οκτώμισι χρόνια ζήσαμε πολλές μεγάλες στιγμές. Τα πρώτα έξι χρόνια ήταν πετυχημένα, τα δύο τελευταία όμως όχι. Άρχισα στα 35 μου και τώρα είμαι 43, θεωρώ πως αποχωρώ καλύτερος προπονητής και άνθρωπος από την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω πως μαζί περάσαμε μια από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου. Νιώθω πως ακόμη έχω πολλά πράγματα να κάνω και να πετύχω», δήλωσε αρχικά ο Πασκουάλ, και συνέχισε:

«Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση της διοίκησης. Όμως είναι σαν να περιμένεις κάποιον καιρό να πεθάνει, αλλά όταν αυτό συμβαίνει δυσκολεύεσαι να το συνειδητοποιήσεις. Είχα τη δύναμη να συνεχίσω στην ομάδα. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν με απασχολεί τι μπορεί να λένε. Αν η διοίκηση με εμπιστευόταν, θα συνέχιζα στο ίδιο πρότζεκτ. Όμως κατανοώ και σέβομαι την απόφαση», ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο προπονητή και στην Μπαρτσελόνα και ζητώ την υπομονή όλων σας, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο και αυτονόητο».