• NCAA
  • Posted

Επεισόδια στην Αριζόνα!

Ποιος είπε ότι μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά; Στο Τούκσον, λοιπόν, οπαδοί του κολεγίου της Αριζόνα απογοητευμένοι από την ήττα από το Ουισκόνσιν συνεπλάκησαν με αστυνομικούς, που προχώρησαν σε 15 συλλήψεις!

Όλα ξεκίνησαν μετά το άστοχο σουτ του Νικ Τζόνσον στο τέλος της παράτασης του αγώνα με το Ουισκόνσιν. Η Αριζόνα έχασε εκτός από τη νίκη, και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του τελικού τουρνουά του NCAA, μολονότι ήταν από τα φαβορί. Αυτό δεν ήταν εύκολο να το χωνέψουν οι πολυάριθμοι φίλοι της κολεγιακής ομάδας των Ουάιλντκατς.

Βγαίνοντας από τα μπαρ και παμπ στην πόλη Τούκσον της Αριζόνα, πολλοί από αυτούς κατευθύνθηκαν στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου και έμειναν συγκεντρωμένοι εκεί, παρά τις συστάσεις που τους έγιναν να απομακρυνθούν. Σύντομα μαζεύτηκαν αστυνομικές δυνάμες, στη θέα των οποίων κάποιοι εκνευρίστηκαν και άρχισαν να πετούν μπουκάλια μπύρας και πυροτεχνήματα. Οι αστυνομικοί απάντησαν με σπρέι πιπεριού και συλλήψεις, που σύμφωνα με τον υπεύθυνο της αστυνομικής αρχής έφτασαν τις 15! Οι 14 αφέθησαν ελεύθεροι μετά από λίγη ώρα, ένας όμως εκ των συλληφθέντων πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. Η ένταση πάντως εκτονώθηκε σχετικά γρήγορα και οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου εκκενώθηκαν χωρίς άλλα προβλήματα...