• NBA
  • Posted

Η απίστευτη ιστορία του "ποδοσφαιριστή" Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Κρις Μάνιξ του περιοδικού Sports Illustrated μας παρουσίασε μέσω του twitter μια αστεία ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τον έκανε ακόμα πιο αγαπητό στους φιλάθλους του Μιλγουόκι. 

Στις αρχές τις σεζόν ο 19χρονος φόργουορντ πήγε σε μια τράπεζα στο Μιλγουόκι με το ταξί, ώστε να στείλει χρήματα στην οικογένειά του στην Ελλάδα. Αφού έστειλε όσα χρήματα μπορούσε, συνειδητοποίησε ότι δεν κράτησε τίποτα για το ταξί που θα τον πήγαινε στο γήπεδο, όπου οι Μπακς είχαν εντός έδρας αγώνα. Έτσι αναγκάστηκε να τρέξει πάνω από 1,5 χιλιόμετρο μέχρι τη στιγμή που ένα ζευγάρι σταμάτησε με το αμάξι και τον ρώτησε αν είναι ο νέος ρούκι των Μπακς. Ο Αντετοκούνμπο είπε ότι είναι και εκείνοι προσφέρθηκαν να τον πάνε στο γήπεδο. 

Είναι γεγονός ότι ο νεαρός Έλληνας είναι ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης της μπασκετικής ομάδας του Μιλγουόκι, κυρίως γιατί συνέχεια βελτιώνεται αλλά και επειδή είναι σεμνός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου και εξέπληξε το κοινό του Μιλγουόκι με τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του. 

Δείτε το σχετικό βίντεο