Το πλάνο για την απίθανη Big-3 με Γιάννη-ΛεΜπρόν-Ντέιβις!

lakers34 1 1

Οι Λέικερς καταστρώνουν το σχέδιο τους για να πάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να φτιάξουν μια απίθανη Big-Three με ΛεΜπρόν και Ντέιβις.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ακόμα δεν έχει υπογράψει τη supermax επέκταση με τους Μπακς και έτσι έχει ανοίξει η όρεξη σε πολλούς μνηστήρες.

Ένας από αυτούς είναι και οι Λέικερς, οι οποίοι σύμφωνα με την Marca βολιδοσκοπούν την κατάσταση και ετοιμάζουν ένα πλάνο, στην περίπτωση που ο Greek Freak δεν υπογράψει την επέκταση με τα ελάφια μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, το πρώτο βήμα για τους λιμνάνθρωπους έγινε με την ανανέωση του Κώστα Αντετοκούνμπο, μια κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί στρατηγική, αφού θέλουν να έχουν και έναν παίκτη από το πολύ κοντινό περιβάλλον του Γιάννη.

Το δεύτερο βήμα έχει να κάνει με τον Ντέιβις. Όταν ανακοίνωσε πως θα μπει στη free agency, ο φοβερός ψηλός ζήτησε από τους Λέικερς να είναι υπομονετικοί και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει. Αν ο Γιάννης δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, τότε ο Ντέιβις θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 και θα γίνει free agent το 2021 (όπως και ο ΛεΜπρόν). Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουν να φέρουν στο LA τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σκεφτείτε τι θα γίνει αν συνυπάρξουν οι Γιάννης, ΛεΜπρόν και Ντέιβις!

Πάντως χθες ο Μπράιαν Ουίντχορστ του ESPN τόνισε πως πιστεύει στην παραμονή του MVP στους Μπακς, όμως το Bleacher Report τονίζει πως η αδυναμία των ελαφιών να πάρουν τον Μπογκντάνοβιτς, μπορεί να παίξει ρόλο στην ανανέωση του Γιάννη.