• NBA
  • Posted

Ο Γιάννης κυριάρχησε στην ελληνική βραδιά των Πίστονς! (vid)

dyh7rczwsaa8bkj

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και πάλι εξαιρετικός χάνοντας μόλις για 2 ριμπάουντ ένα ακόμα triple double, οι Μπακς συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία περνώντας και από το Ντιτρόιτ (115-105 τους Πίστονς).

Δεν έχει σταματημό η φετινή ονειρική πορεία των Μπακς. Τα... ελάφια βρίσκονται στην κορυφή του ΝΒΑ και θα συνεχίσουν να είναι όταν παίζουν τόσο ωραίο μπάσκετ, όπως αυτό κόντρα στους Πίστονς στο Ντιτρότι. Ένα μπάσκετ ο ορισμός του ομαδικού, που τους έδωσε ακόμα μία νίκη, καθώς επικράτησαν με 115-105 και έφτασαν το ρεκόρ τους στο απίστευτο 36-13! Από την άλλη τα... πιστόνια έπεσαν στο 21-28, βρίσκονται στην 9η θέση της Ανατολής και τα πράγματα γι' αυτούς είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και το εκτόξευσαν στα τέλη της τρίτης περιόδου. Η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους και το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να την κρατήσουν παίρνοντας μία ακόμα σημαντική νίκη. Μια νίκη που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα και στον επιθετικό πλουραλισμό καθώς σήμερα εκτός της πρώτης πεντάδας, υπήρξε ακόμα ένας παίκτης με διψήφιο αριθμό, αλλά και ένας με 9.

Πρώτος μεταξύ ίσων στο ματς αυτό ήταν ο Γιάνναρος με τον Greek Freak να έχει 21 πόντους, να δίνει 11 ασίστ και να κατεβάζει 8 ριμπάουντ, χάνοντας δηλαδή το triple double για μόλις 2 ριμπάουντ. Τον Έλληνα φόργουορντ ακολούθησαν οι Μπλέντσο με 20, Κόνιγκτον με 18 και Μίντλετον με 15. Για τους ηττημένους ο Τζάκσον είχε 25, ο Ντράμοντ 20, ο Κέναρντ 19 και ο Γκρίφιν 18.