• NBA
  • Posted

O Ρόουζ... ξέρανε τους Σανς! (vid)

00

Ο Ντέρικ Ρόουζ ήταν ο παίκτης της τελευταίας στιγμής, αφού ευστόχησε στο buzzer beater κόντρα στους Σανς και έκανε το 116-114 δίνοντας μια πολύ αγχωτική νίκη στην ομάδα του.

Για να συμβεί αυτό όμως, έπρεπε ο Ντέρικ Ρόοζ (31 π.) να πάρει το τελευταίο σουτ και φυσικά να ευστοχήσει ώστε να μην έχουμε παράταση. Ο Τάουνς από την άλλη έβαλε 30 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ κι ήταν σε ακόμα ένα ματς καθοριστικός κι αυτός.

Στην Ιντιάνα οι Πέισερς δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Χόρνετς και επικράτησαν με 120-95!  Για την ομάδα της Σάρλοτ, ο Ουόκερ το πάλεψε με 23 πόντους ενώ ο Μονκ πρόσθεσε 11 κι οι Μπιγιόμπο - Λαμπ πέτχαν από 10 έκαστος. Από την άλλη, για τους νικητές, ο Ολαντίπο σημείωσε 21 πόντους, με τους Κόλισον και Μπογκντάνοβιτς να συμπληρώνουν από 19 και 16 αντίστοιχα.

Στο ντέρμπι της Δύσης, οι Κλίπερς επικράτησαν των Σπερς στην έδρα τους με 103-95. Για την ομάδα του Λος Άντζελες, ο Χάρις είχε 27 πόντους κι οι Μπέβερλι - Χάρελ από 18 ενω για τους Σπερς ο Όλντριτζ σταμάτησε στους 30 πόντους.