• NBA
  • Posted

Έπεσαν... «ρουκέτες» στο Γκόλντεν Στέιτ! (vid)

 harden111 

Σε ένα ματς με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ, οι Ρόκετς επικράτησαν μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ των Ουόριορς με 95-92 και έκαναν το 2-2 στους τελικούς της Δύσης.

Η αλήθεια είναι πως όποιος καταφέρει να προκριθεί από τους τελικούς της Δύσης είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και αυτό φάνηκε και στο 4ο παιχνίδι της σειράς. Ουόριορς και Ρόκετς μας προσέφεραν απίστευτες συγκινήσεις με τις... ρουκέτες να καταφέρνουν να κάνουν το 2-2 επικρατώντας με 95-92, ένα αποτέλεσμα που τους δίνει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας. Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα σπουδαίο ντέρμπι με Ουόριορς και Ρόκετς να εναλλάσσονται συνέχεια στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη νίκη. Μια νίκη που αρχικά δεν φαινόταν πως θα κατακτηθεί, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-0.

Στην συνέχεια πότε οι... πολεμιστές, πότε οι... ρουκέτες έπαιρναν το προβάδισμα για να γίνει τελικά το 2-2 από την παρέα των Χάρντεν και Πολ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χάρντεν με 30 πόντους, ενώ ο Πολ τον ακολούθησε με 27, κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Σημαντική η βοήθεια και του Γκόρντον με 14. Για τους ηττημένους ο Κάρι είχε 28, ο Ντουράντ 27 αλλά ήταν μόνοι τους.