• NBA
  • Posted

Άστραψαν και βρόντηξαν οι Ρόκετς! (vid)

haerd 1

Ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θύμισαν και πάλι οι Ρόκετς με τις... ρουκέτες να διασύρουν με 127-105 τους Ουόριορς και να κάνουν το 1-1 στους τελικούς της Δύσης.

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Δύσης ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Ουόριορς. Οι... ρουκέτες έχοντας χάσει στο πρώτο ματς, δεν ήθελαν με τίποτα να ξεκινήσουν με δύο ήττες στους ισάριθμους αγώνες στην έδρα τους, καθώς έτσι μόνο με θαύμα θα μπορούσαν να ελπίζουν. 

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, καθώς οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 9. Παραπάνω άλλωστε δεν θα μπορούσαν να κάνουν έχοντας σε εξαιρετική βραδιά μόνο τον Ντουράντ που είχε 38 πόντους, ενώ ο Κάρι ναι μεν είχε 16, αλλά με το τραγικό για την ποιότητά του 1/8 τρίποντα. Όσον αφορά τους νικητές ο Χάρντεν είχε 27 πόντους και ήταν μαζί με τον φοβερό Γκόρντον οι πρώτοι σκόρερ. Πίσω τους για τους Ρόκετς που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό ήταν οι Τάκερ με 22, Αρίζα με 19 και Πολ με 16.