• NBA
  • Posted

«Καραδοκούν» για ΛεΜπρόν οι Λέικερς

lebron

Ενα τρελό σενάριο περί ενδιαφέροντος των Λος Αντζελες Λέικερς για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς βγήκε στην επιφάνεια από τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Ναι είναι πολύ νωρίς, ναι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει σε δύο καλοκαίρια, ναι όλα αυτά είναι φημές, αλλά ειλικρινά υπάρχει κάποια ομάδα στον κόσμο που εφόσον μπορούσε να αποκτήσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα το έκανε;

Βέβαια οι Λέικερς αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να τηρήσουν στάση αναμονής. Αλλωστε βασική προϋπόθεση για να κινηθούν για τον «Βασιλιά» είναι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Κόμπι Μπράιαντ κάτι που λογικά θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν 2013-14.

Από την άλλη λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όμως είναι πάρα πολύ νωρίς για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να προβλέψει τι θα γίνει.

Το δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι οι διοικούντες τους «λιμνάνθρωπους» σίγουρα θα επιθυμούν να βρουν τον αντικαταστάτη του Μπράιντ όταν ο τελευταίος αποφασίσει να αποχωρήσει από τα γήπεδα...

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/10) η νυν ομάδα του Τζέιμς, οι πρωταθλητές Μαϊάμι Χιτ έπαιξαν φιλικό με το Ντιτρόιτ και επικράτησαν πανεύκολα με 105-78. Ο 27χρονος φόργουορντ σημείωσε 13 πόντους και μοίρασε οκτώ ασίστ, ενώ ο Ντουέιν Ούειντ πρόσθεσε 21.

Στα υπόλοιπα φιλικά της ημέρας η Ατλάντα έκανε «περίπατο» κόντρα στη Νέα Ορλεάνη (97-68), το Μέμφις νίκησε στην έδρα του Μιλγουόκι με 97-94, ενώ τέλος η Βοστώνη έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς επικρατώντας με το ευρύ 115-85.