• NBA
  • Posted

Μαγικός Αντετοκούνμπο ήττα στις λεπτομέρειες από Καβαλίερς (vid)

giannis 1

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ήταν ΜΑΓΙΚΟΣ φτάνοντας τους 40 πόντους, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι Καβαλίερς επικρατώντας των Μπακς με 124-119 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Ναι μεν το μέλλον-Αντετοκούνμπο, να νίκησε το παρόν-ΛεΜπρόν στην προσωπική τους μονομαχία πετυχαίνοντας 40 πόντους, έναντι 30 του Βασιλιά, αλλά στο τέλος αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Καβαλίερς. Σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι οι... ιππότες επικράτησαν των... ελαφιών με 124-119, αν και όλος ο μπασκετικός κόσμος είχε επικεντρωθεί στην μεγάλη αυτή μάχη.

Μια μάχη που κέρδισε με το σπαθί του ο Γιάνναρος πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση. Συγκεκριμένα είχε 40 πόντους με 16/21 δίποντα, 8/11 βολές, ενώ δεν δοκίμασε να σκοράρει από το τρίποντο. Κατέβασε επίσης 9 ριμπάουντ, έριξε 4 τάπες, έδωσε 3 ασίστ, αλλά έκανε και 8 λάθη. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν και πανηγύρισαν τη νίκη σε μια μεγάλη κόντρα που κρίθηκε στο τέλος.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Λβ που έφτασε τους 32 πόντους, με τον Τζέιμς να τον ακολουθεί με 30 και τον Σμιθ να έχει 20. Για τους Μπακς εκτός του Αμτετοκούνμπο που είχε στο πρώτο ημίχρονο 21 πόντους, ο Μπρογκντόν έφτασε τους 22, ο Μίντλετον είχε 20 και ο Τελέτοβιτς 16, αλλά δεν έφτασαν για να πάρουν τα... ελάφια μια σημαντική νίκη.