• FIBA
  • Posted

Καλοκαίρι ξεκούρασης για Ρέγες

Με δηλώσεις του στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο Φελίπε Ρέγες γνωστοποίησε ότι δεν θα λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Το προσεχές καλοκαίρι οι εθνικές ομάδες θα παλέψουν για το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η νυν κάτοχος του τίτλου Ισπανία δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από διαδοχικά καλοκαίρια σταθερής παρουσίας με τους «Φούριας Ρόχας» αποφάσισε να ξεκουραστεί.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Το καλοκαίρι σκοπεύω να ξεκουραστώ. Δεν θα συμμετάσχω στο Ευρωμπάσκετ του 2013. Το σκέφτηκα πάρα πολύ και αυτή είναι η απόφασή μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για οριστική απόφαση απόσυρσης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, μιας και άφησε ανοικτό «παράθυρο» για το Μουντομπάσκετ του 2014 που θα λάβει χώρα στα παρκέ της Ισπανίας. Ο Ρέγες σημείωσε: «Το να αγωνιστείς σε ένα Μουντομπάσκετ, ειδικά όταν αυτό διοργανώνεται στην χώρα σου, είναι κάτι σπουδαίο. Ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι τότε βλέπουμε».