Νέντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός θα πάει ψηλά, ήμουν ηγέτης στον Παναθηναϊκό»

nedaaa

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το αντίπαλο δέος όταν έπαιζε στους... πράσινους, τον Ολυμπιακό.

Μετά το πέρασμα στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, επιστρέφοντας στη Σερβία. Ο πρώην γκαρντ του τριφυλλιού στάθηκε στην πορεία του στο τριφύλλι, ενώ μίλησε και για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Sportklub»:

Για την επιστροφή στον Ερυθρό Αστέρα: «Καθοριστικός παράγοντας ήταν ο πρόεδρος, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος με κάλεσε και μου εξήγησε το πλάνο της επόμενης σεζόν. Μου άρεσε το πρότζεκτ. Δεν ήταν δύσκολο να απαντήσω θετικά. Για μερικούς θεωρείται μεγάλο βήμα να επιστρέφεις στη χώρα σου και στην ομάδα σου, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Ο Κάλινιτς το έδειξε και ελπίζω να συνεχίσω το έργο του στην ομάδα».

Για το πως θα γίνει ηγέτης στη νέα του ομάδα: «Mεγάλη πρόκληση για μένα. Τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ήμουν ηγέτης, άρα δεν είναι κάτι άγνωστο για μένα. Προετοιμάζω το σώμα και το μυαλό μου γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, η πίεση μεγάλη, αλλά θα είμαι έτοιμος»

Για την ομάδα που περιμένει πολύ δυνατή στην Euroleague: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν κρατήσει το 80% της περσινής ομάδας και έχουν προσθέτει δύο με τρεις ποιοτικούς παίκτες. Ήδη, παίζουν στο επίπεδο που ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Σίγουρα πιστεύω ότι θα πάνε ψηλά. Επίσης και η Αρμάνι Μιλάνο θα είναι καλή. Έχουν δύο top παίκτες και έκαναν ποιοτικές προσθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Εφές, η οποία είναι η back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης και πήρε τον καλύτερο φόργουορντ της Ευρώπης, Κλάιμπερν. Yπάρχει και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης και η Μονακό δείχνει δυνατή».