Βήμα πρόκρισης έκαναν Μπάγερν Μονάχου και Τρέντο

bayerneuroocup

Βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Eurocup έκανε η Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας 99-89, απέναντι στη Γαλατάσαραϊ στο «Audi Dome». Σπουδαία νίκη και για την Τρέντο, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, με 83-73.

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 99-89 απέναντι στην Γαλατά, στη Γερμανία, ανεβάζοντας στροφές στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τους Τούρκους να μην μπορούν να φέρουν καμία αντίσταση. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, αναδείχθηκε ο Τόμπσον με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν Ρένφρο με 17 πόντους και 5 ασίστ και Σαβάνοβιτς 19 πόντους και 3 ριμπάουντ. Για τη Γαλατάσαραϊ ξεχώρισε ο Μίτσοβ με 22 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και η Τρέντο, απέναντι στην Αρμάνι με σκορ 83-73 και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες ήταν αρκετά ανταγωνιστικές, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί 73-70, τρία λεπτά πρίν το τέλος. Εκεί η Τρέντο, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να βρούν λύσεις επιθετικά και με ένα επιμέρους σκορ 10-3, έφτασε σε αυτή τη σπουδαία επικράτηση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ποέτα, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Πάσκολο, με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Καλνιέτις με 16 πόντους και 7 ασίστ.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 99-89

Τρέντο (Ιταλία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 83-73

Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία)-Στρασμπούρ (Γαλλία) 16/03

Ζιελόνα Γκόρα (Πολωνία)-Γκραν Κανάρια (Ισπανία) 16/03