Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ! (pic & vid)

sergio 1

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κάθε... επισημότητα είναι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ρώσους για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Μετά τη θητεία του στο ΝΒΑ και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, ο «Τσάτσο» θα αποτελέσει τον πρώτο Ισπανό γκαρντ στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Παίζοντας μια ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρόκειται για τεράστια πρόκληση. Θα τα δώσω όλα ώστε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε. θα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία που θα ζήσω στη Μόσχα μαζί με την οικογένειά μου και να μάθω την  κουλτούρα της χώρας» ανέφερε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 

Από τη πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε για την απόκτηση του Ισπανού: «Δεν είμαι μυστικό ότι μετά την αποχώρηση του Τεόντοσιτς, δουλέψαμε πολύ με το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για να βρούμε την καλύτερη λύση για την ενδυνάμωση της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό ότι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Σέρχιο, μου εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει καριέρα στη Μόσχα. Συζητήσαμε πολλές λεπτομέρειες για την ομάδα και τους παίκτες. Είναι αποδεδειγμένα νικητής, έμπειρος παίκτης αλλά με διαβεβαίωσε ότι θέλει να δουλέψει σκληρά για να βελτιώσει περισσότερο το παιχνίδι του.  Σέρχιο και η οικογένειά του ζύγισαν πολύ την τελική τους απόφαση...»