Ο Σλούκας είπε «όχι» σε μυθική πρόταση του ΠΑΟ και ανανέωσε στη Φενέρ!

1671633

Ο Κώστας Σλούκας αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η ανανέωσή του με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι το 2020! 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, αλλά ο διεθνής γκαρντ αρνήθηκε ευγενικά την αστρονομική πρόταση και αποφάσισε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Φενέρ για άλλα τρία χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν υπολόγισε από χρήματα ωστόσο ο Σλούκας ζυγίζοντας τις καταστάσεις είπε «όχι» στην άκρως συμφέρουσα πρόταση. Η εν λόγω πρόταση ήταν διπλάσια από αυτή του Ολυμπιακού και αρκετά μεγαλύτερη από αυτή της Φενέρμπαχτσε.

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά δεν είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα» ήταν η απάντησή του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ύστερα από έναν μήνα ισχυρής πίεσης από πλευράς των «πρασίνων». Και αυτό διότι δεν μπορούσε να ξεχάσει το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, ενώ ήθελε να παραμείνει στη Φενέρ υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας και στον ρόλο που είχε από τον Σέρβο τεχνικό.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Έλληνας γκαρντ διεμήνυσε τον ατζέντη του ότι αποδέχεται τη πρόταση της Φενέρμπαχτσε και την αμέσως επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε και επίσημα από την τουρκική ομάδα.