Στην (ιταλική)... πένα οι «πράσινοι»

01 PAO MALAGA

Παρατηρήσατε κάτι διαφορετικό στο... στυλ των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού; Μα φυσικά το ντύσιμο! Άπαντες θύμιζαν πραγματικά... μοντελάκια και αυτό οφείλεται στην έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ με την εταιρεία ANGELICO.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ANGELICO η οποία θα είναι “Official Outfit Supplier”.

Ήδη ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του καθώς επίσης και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας έχουν φορέσει τα κοστούμια της ANGELICO, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καβάλα στις 23 Δεκεμβρίου.

«Για εμάς, μετά τις εμπειρίες που είχαμε στην Ιταλία με τις πιο σπουδαίες ομάδες του πρωταθλήματος μπάσκετ και μετά τις συνεργασίες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τους Beijing Ducks, ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση καθώς πρόκειται για ένα σωματείο με απόλυτη λάμψη κι αίγλη» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Αλμπέρτο Αντζέλικο.

Ποια είναι

Στην καρδιά της Ιταλίας το 1956 ιδρύθηκε η εταιρεία Angelico. Μέσα σε λίγα χρόνια, η Angelico εξελιχθεί από οικογενειακή επιχείρηση κλωστοϋφαντουργίας σε μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις  που αντιπροσωπεύουν την πόλη της Μπιέλα σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία των ιδρυτών της εταιρείας, σε συνδυασμό με το καινοτόμο πνεύμα των νέων γενεών, είναι τα προσόντα για την ανταγωνιστική θέση που κατέχει η Angelico,  μια εταιρεία στην πρώτη γραμμή της παραγωγής υψηλής ποιότητας υφασμάτων, αλλά  και μια σειρά ενδυμάτων σε αρμονία  στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας.