«Έφυγε» ο πιστός φίλος του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κολλημένος

κολλημένος σισέ

Και τώρα; Ποιος θα φωνάζει «defense» στο ΟΑΚΑ; Ποιος θα λέει το «ξου ξου ξου» στις βολές των αντιπάλων του Παναθηναϊκού; Ποιος θα ξελαρυγγιάζεται ακόμα και σε ένα απλό ματς πρωταθλήματος όπου ο κόσμος είναι ελάχιστος στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να δίνει οδηγίες «μην σουτάρει, μην σουτάρει;»

Ο Παναγιώτης Κολλημένος, μία από τις πιο cult μορφές των γηπέδων που έπαιζε ο Παναθηναϊκός, αλλά και της τηλεόρασης μέσω των εκπομπών της Αννίτας Πάνια, έφυγε από τη ζωή.

Ο Παναγιώτης είχε γίνει γνωστός για τις μυθικές ατάκες του στο κλειστό ΟΑΚΑ «άμυνα, άμυνα», «θα σουτάρει», αλλά και τα «ξου ξου» στις βολές αντιπάλων, αλλά παράλληλα πέρασε κι από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια τραγουδώντας ή πρωταγωνιστώντας σε σκετς.

Ο Κολλημένος είχε χτυπήσει τατουάζ Θανάση Γιαννακόπουλου στο μπράτσο και μέχρι πρόσφατα ήταν κανονικά στα γήπεδα κάνοντας μάλιστα εμφάνιση και στο πρόσφατο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

O πασίγνωστος φίλος του Παναθηναϊκού, έκανε... θραύση πριν από 20 χρόνια στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια μαζί με τον Νίκο Κατέλη και τον Γιώργο Ταμπάκη, όμως όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο αγαπημένο του Τριφύλλι.

Ο Παναγιώτης Κολλημένος τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματά υγείας, ενώ παρότι δεν μπορούσε να μετακινηθεί τους τελευταίους μήνες έδινε πάντα το παρόν στους αγώνες του Παναθηναϊκού ακόμα και πάνω σε καροτσάκι.

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κολλημένου, σκορπά την θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία έχασε ένα πιστό και σημαντικό μέλος.