Τιμή και δόξα στον Απόστολο Κόντο (pics)

 

 

 

 

kontos tampela

Μία εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας, έγινε την Κυριακή το πρωί και το κλειστό γήπεδο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου της Ν. Φιλαδέλφειας (εκεί όπου αγωνίζεται και η ΦΕΑ) γέμισε από προσωπικότητες του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και της πολιτικής.  

 

Η ονοματοδοσία του γηπέδου σε «Απόστολος Κόντος» ήταν μία ξεχωριστή μέρα για τον παίκτη με τα αμέτρητα ρεκόρ στην καριέρα του και η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

ekdilosi kontos kosmos

Από το χώρο του μπάσκετ, συμπαίκτες και αντίπαλοι του Απόστολου Κόντου, τον τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν γι’  αυτόν ο προπονητής του Μιχάλης Κυρίτσης, ο Τάκης Κορωναίος, ο Βασίλης Γκούμας, ο Δημήτρης Κοκολάκης, Ντέιβ Στεργάκος, Φραγκίσκος Αλβέρτης,  Γιάννης Σγουρός. Παρευρέθηκαν επίσης οι Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Μανόλης Λεκάκης, Νίκος Τσοσκούνογλου, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, Ανδρέας Κατσούρης, Σούλης Ράμμος, Ανδρέας Παπαντωνίου, Πέτρος Πουλίδης, Κίμων Κοκορόγιαννης, Ανδρέας Χαϊκάλης, Αντώνης Πανταζής, Κώστας Μπογατσιώτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλατζής, Βαγγέλης Βουρτζούμης.

Από το χώρο του ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο μεγάλος παράγοντας του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης και οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Τότης Φυλακούρης.

Το βόλεϊ του Παναθηναϊκού εκπροσώπησαν οι παλαιές δόξες του Παναθηναϊκού Μιχάλης Γεωργαντής, Γρηγόρης Μαλουσάρης. 

kontos goumas

kontos kokolakhs

kontos alvertis

melissanidis vardinogiannis

kontos vouros

Ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας  Γιάννης Βούρος, απονέμει τιμητική πλακέτα στον Απόστολο Κόντο