Ο κόουτς της Μεγαρίδας στην απόλυτη δήλωση fair play: «Ένα λάθος των διαιτητών απέδωσε δικαιοσύνη»!

3630796 1

Η Μεγαρίδα ηττήθηκε μεν από τον Αίαντα Ευόσμου για την Elite League όμως ο προπονητής της, Γιώργος Μάνταλος παραδέχθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη νίκη των αντιπάλων, εξηγώντας πως αποδόθηκε δικαιοσύνη μέσα από ένα μη εσκεμμένο λάθος των διαιτητών.

Η Μεγαρίδα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, ηττήθηκε από τον Αίαντα Ευόσμου με 82-77 στην παράταση (66-66 κ.α.) για την 11η αγωνιστική, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Πανερυθραϊκού και Τρίτωνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής της Μεγαρίδας, Γιώργος Μάνταλος προχώρησε σε μια εντυπωσιακή δήλωση fair play, μοιράζοντας συγχαρητήρια στον Εύοσμο και τη διαιτητική τριάδα, παρά το «διαιτητικό λάθος που κατά την ταπεινή μου γνώμη έκρινε το παιχνίδι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Σήμερα κάναμε το πιο κακό παιχνίδι μας στην λίγκα. Αν κερδίζαμε θα το κλέβαμε! Τα παιδιά του Αίαντα το ήθελαν σαφώς περισσότερο από εμάς και μας "κατάπιαν" στα ριμπάουντ με 57-31!!! Όμως, κόντρα στη μπασκετική λογική το πήγαμε στην παράταση. Και εκεί προηγηθήκαμε 66-71. Σε αυτό το σημείο έγινε ένα μεγάλο διαιτητικό λάθος που κατά την ταπεινή μου γνώμη έκρινε το παιχνίδι. Το επιθετικό του Γερομιχαλού! Γιατί διαφορά 5 και ίσως 7 πόντων την έκανε Χ! Όμως δεν υπήρχε πρόθεση! Και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος! Αποδόθηκε, μέσα από ένα μη εσκεμμένο λάθος, δικαιοσύνη! Γιατί ο Εύοσμος δικαιούταν 100% την νίκη σήμερα! Συγχαρητήρια στον Εύοσμο και στον κόουτς Χατζούλη! Συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα. Φρονώ ότι σφύριξαν ό,τι είδαν. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω και να στηρίζω τους παίκτες μου με όλες μου τις δυνάμεις! Αν κερδίζαμε θα είμαστε πρώτοι! Δεν κερδίσαμε και τους αγαπώ πιο πολύ! Συνεχίζουμε. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο»!