Πρίντεζης σε ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού: «Έλα ρε τριφυλλάρα»

pri

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Γιώργο Πρίντεζη μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γυρίζοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ που είχε διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πριν από ακόμα τους τελικούς της φετινής Basket League, αθλητές και αθλήτριες της ομάδας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού είχαν συναντήσει τον Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ και εκείνος δέχθηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί μαζί του. Και να 'ταν μόνο αυτό; «Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» τους είχε πει ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ.

Λίγες ημέρες μετά το «αντίο» του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού από την ενεργό δράση, η ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού είπε το δικό της «αντίο» με μια φωτογραφία από εκείνες τις ημέρες: «Αν και ήσουν πάντα στη…λάθος πλευρά της ιστορίας εντούτοις κρατάμε ότι: κάτι λάθος συνθήματα και κάτι περίεργες δηλώσεις στην πάροδο του χρόνου πριν τη λήξη της καριέρας σου …ωρίμασαν σε «Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» και με παρότρυνση τρίτου προσώπου από την ομάδα σου απαθανατιστήκαμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ΑμεΑ πινμγκ πονγκ στο ΣΕΦ. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις Γιώργο Πρίντεζη…» ανέφεραν στην χαρακτηριστική ανάρτηση.