Ο Ηρακλής έπαιξε ταυτόχρονα με τρεις διαφορετικές φανέλες στο ΣΕΦ

1 005011

Ο Ηρακλής υποχρεώθηκε να παραταχθεί με επτά παίκτες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας τρεις διαφορετικές φανέλες ταυτόχρονα μέσα στο παρκέ.

Οι αποχωρήσεις, οι τραυματισμοί και τα κρούσματα Covid-19 υποχρέωσαν τον Ηρακλή να παραταχθεί με επτά παίκτες στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Τους πέντε επαγγελματίες Γουντς, Σκορδίλη, Χένρι, Γκάρετ και Ντολεζάι, τον Παναγιώτη Αργυρούλη από το Εφηβικό και τον Γιάννη Κομνινιάδη από το Παιδικό!

Ο «Γηραιός» αιτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες την αναβολή του ματς ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και παρουσιάστηκε με σύνθεση ανάγκης στο Φάληρο, εκεί όπου ο Μάικ Χένρι έκανε 15 λάθη σε 33'18" συμμετοχής στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 94-65. Στο ίδιο ματς, οι παίκτες του Ηρακλή φόρεσαν τρεις διαφορετικές φανέλες ταυτόχρονα μέσα στο παρκέ! afspeelkwaliteit

Συγκεκριμένα, διαφορετική φανέλα φορούσαν οι επαγγελματίες και διαφορετικές οι δυο πιτσιρικάδες, με τον 16χρονο Αργυρούλη να σκοράρει με λέι απ μέσα σε χειροκρότημα. Νωρίτερα, ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε από την ανάκληση του πιστοποιητικού της ΚΑΕ στο Πρωτάθλημα, εξηγώντας πως «θα πάμε στο ΑΣΕΑΔ και θα δικαιωθούμε, θα ζητήσω να ελεγχθούν όλες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ».

1

 

22

12