Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο γιος παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή ΑΕΚ και Ολυμπιακού

giannoplos

Ο 19χρονος γιος του Αλέξη Γιαννόπουλου, παλαίμαχου αθλητής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Κύπρο.

Ο 19χρονος Ευάγγελος Γιαννόπουλος, γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και διεθνήςμε την Ελλάδα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο.

Ο γιος του Γιαννόπουλου υπηρετούσε την Εθνοφρουρά και ήταν επιβάτης σε αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ο οδηγός του οχήματος, επίσης 19 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λεμεσού με κατάγματα.

«Μερικές φορές αναρωτιέσαι γιατί ο Θεός σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε τον γιο μας σε δυστύχημα στις 13 του μηνός. Σμηνίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ετών 19 παρών! Πόνος, πόνος, πόνος…», ήταν το μήνυμα του Γιαννόπουλου στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ανόρθωση, αφού ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος είχε υπάρξει μέλος της ομάδας.

«Θρήνος στην καλαθοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης. Ο νεαρός πρώην καλαθοσφαιριστής της ανδρικής μας ομάδας κάτω των 18, Ευάγγελος Γιαννόπουλος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που συνέβη στο δρόμο Πλατρών-Λεμεσού, κοντά στην τοποθεσία Βατί.

Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που ήταν 19 ετών, ήταν συνοδηγός και το μοιραίο τον βρήκε ακαριαία.
Σύσσωμη η οικογένεια της Ανόρθωσης, απευθύνει τα ολόθερμα της συλλυπητήρια στους οικείους του Ευάγγελου.

Καλό ταξίδι Ευάγγελε…», αναφέρει η ανακοίνωση.