Συγκλόνισε ο Παναγιώτης Τζαβέλλας, ο αθλητής με ειδικές ικανότητες που σκόραρε και αποθεώθηκε! (vid)

oikonomoy zabellas

O Παναγιώτης Τζαβέλλας, ο αθλητής με ειδικές ικανότητες του Ερμή Σχηματαρίου σκόραρε στον αγώνα με τη Μελίκη για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και άπαντες στο γήπεδο ξέσπασαν σε πανηγυρισμό για το «δικό» τους παιδί που έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Είναι από τις στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει...Ο μικρός Παναγιώτης Τζαβέλλας είναι αθλητής με ειδικές ικανότητες του Ερμή Σχηματαρίου. Της ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και κοουτσάρει ο Νίκος Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης με τη Μελίκη, ο Οικονόμου πέρασε στο παρκέ τον Παναγιώτη, ο οποίος πέτυχε τους πρώτους πόντους του μέσα σε αποθέωση από όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο, προς τιμήν των παικτών των φιλοξενούμενων που βοήθησαν να στηθεί αυτό το πολύ όμορφο σκηνικό...

«Στον Ερμή Σχηματαρίου ο πρώτος και κύριος κανόνας που έχουμε θέσει σε όλα τα μέλη μας, είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα μας και σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο. Η σημερινή μας νίκη θα μείνει στην ιστορία για ένα δικό μας παιδί, τον Τζαβέλλα, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει, βρέθηκε σήμερα στην ανδρική ομάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του καλάθι! Στον Ερμή, όλοι είμαστε ίσοι και ευχόμαστε και ελπίζουμε το δικό μας παιδί, όπως και όλα τα παιδιά μας, να βρουν το δρόμο τους» ανέφεραν οι άνθρωποι του Ερμή για αυτή την σπουδαία κίνηση.

Τζαβέλας