Η πιο όμορφη στιγμή στο ντέρμπι: Οι δυο Γιάννηδες ένωσαν ΠΑΟΚ και Άρη

paok aris.Η πιο ξεχωριστή στιγμή στο ντέρμπι σημειώθηκε πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» βράβευσε τους δυο Γιάννηδες, τους πραγματικούς μαχητές της ζωής που η παρουσία τους έχει σημαδέψει το Παλατάκι και το Παλέ.

Από τη μια, ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ. Ένα παιδί στο οποίο η µοίρα έπαιξε ένα άσχηµο παιχνίδι, που γνώρισε τον ΠΑΟΚ µέσα από τις περιγραφές του πατέρα του και τις φωνές των φιλάθλων του, που ζει και αναπνέει για τον «∆ικέφαλο του Βορρά». Ο Γιαννάκης, µε τη βοήθεια του πατέρα του, του κυρίου Λουκά, βρίσκεται στο πλευρό της αγαπηµένης του οµάδας σε κάθε αγώνα στο Παλατάκι.

Από την άλλη, ο Γιαννάκης του Άρη. Ένα παιδί για το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης συγκλόνισε μιλώντας για τη γνωριμία τους, όταν ήταν ακόμα προπονητής των «κίτρινων»: «Τον θεωρώ σαν γιο μου. Είναι ένα παιδί που υπεραγαπώ. Έχει μια υπέροχη μητέρα. Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί και βοηθούσε με τον τρόπο του την ομάδα. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως όλοι εμείς που έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά είναι ο πιο εκφραστικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Χωρίς μπορείς να ακούσεις αυτά που σου λέει, είναι μεγάλη έμπνευση».

Πριν από το τζάμπολ στην Πυλαία για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Θανάση Χατζόπουλου βράβευσε τους δυο Γιάννηδες που αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων χαιρέτισαν ένας προς έναν τους δυο μαχητές της ζωής!