Ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας ο Γιαννάκης!

72275773 886017765115944 4194391608742903808 n 1

Την ύψιστη τιμή δέχθηκε ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής ομάδας! Παρουσία Πρυτάνων και καθηγητών του Πανεπιστημίου καθώς και του υφυπουργού αθλητισμού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με την  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, τιμώντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την καθηγήτρια Τζοάν Ντούντα με τον ανώτατο τίτλο του επίτιμου διδάκτορα.

 Η τελετή έλαβε χώρα στο μεστό από κόσμο, νέο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στην πόλη μας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζησης Μαμούρης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στη σημαντική αυτή εκδήλωση και ευχόμενος στους φοιτητές ένα δημιουργικό ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Επιπροσθέτως, χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, βάζοντας στην ομιλία του τη δική του αθλητική πινελιά, αναφερόμενος φυσικά και στο «είδωλό» του τον τιμώμενο Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε στον έπαινο και στην ομιλία της Καθηγήτριας Τζοαν Ντούντα, ενώ το δεύτερο μέρος της τελετής είχε ως κεντρικό παρονομαστή τον τιμώμενο κ. Παναγιώτη Γιαννάκη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των ακροατών