Επίτιμος διδάκτορας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Γιαννάκης!

giannakispanagiotis

Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα τιμήσει με τον ανώτατο τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του πανεπιστημίου τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη!

Το ίδιο θα συμβεί και με την πρόεδρο του European College of Sport Science (ECSS) καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μπίρμιγχαμ, Τζοάν Ντούντα. 

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη τονίζονται τα εξής: « Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με το παράδειγμα και το ήθος του συνέβαλε στην προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στον αθλητισμό της χώρας μας. Οι κορυφαίες επιδόσεις του ως αθλητής και προπονητής της χώρα μας συνοδεύτηκαν από παρεμβάσεις του που ανέδειξαν τις αρχές της προσπάθειας, της προόδου, της συμμετοχής και της αθλητικής διαπαιδαγώγησης των νέων που αποσκοπεί στην προσωπική και κοινωνική υγεία και ευεξία».

Όπως αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση «ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν τελετή Αναγόρευσης προς τιμήν της Καθηγήτριας Joan Duda και του κυρίου Παναγιώτη Γιαννάκη σε Επίτιμους Διδάκτορες του Τμήματος. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, και ώρα 18.00 στο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι κ.κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της Επίτιμης Διδάκτορος του Τμήματος, στην Καθηγήτρια κα Joan L. Duda που διέπρεψε στην Επιστήμη.

Επίσης οι Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορος του Τμήματος, στον κο Παναγιώτη Γιαννάκη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.»