Forbes: «Ο Γιάννης έχει γιγαντώσει την αγορά του Μιλγουόκι»

2 1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταγωνιστής σε άρθρο του Forbes που αναφέρει ότι κατάφερε να κάνει την μικρή αγορά του Μιλγουόκι, ένα διεθνές brand.

Πρώτο θέμα και στο «Forbes» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μπακς έγινε ξεχωριστό θέμα στο παγκοσμίου φήμης οικονομικό site για τα όσα έχει καταφέρει να προσφέρει στην αγορά του Μιλγουόκι με την παρουσία του. Αγωνιστικά, ο Έλληνας σταρ μέσα σε σχεδόν έξι χρόνια έχει καταφέρει να κάνει τα «Ελάφια» από μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, σε μια ομάδα που... κοιτάει τίτλο και βρίσκεται στην κορυφή του ΝΒΑ.

Κάτι αντίστοιχο έχει καταφέρει να κάνει και εκτός παρκέ, αφού η επιρροή του στην πόλη είναι εξίσου σημαντική. Το καινούργιο γήπεδο στην πόλη έδωσε νέα πνοή, ενώ ο κόσμος του Μιλγουόκι πλέον έχει αγκαλιάσει για τα καλά την ομάδα. Μάλιστα οι Μπακς επιλέχθηκαν να παίξουν και το πρώτο παιχνίδι του ΝΒΑ στην Γαλλία.

Όλα με τον Greek Freak έχουν... ανέβει. Η τηλεθέαση, τα εισιτήρια, οι διαφημίσεις. Ολα πλέον έχουν διαφορετική τιμή και αυτό εξαιτίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Όλοι καταλαβαίνουμε τι... σπάνιο αέρα έχει φέρει», τόνισε ο πρόεδρος των Μπακς. «Έχουμε καινούργιο γήπεδο, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε 60 παιχνίδια, να είμαστε στην κορυφή της Ανατολής και να πάμε με το καλύτερο ρεκόρ στα playoffs. Είναι μια σπουδαία εποχή για το Μιλγουόκι, το Ουινσκόνσιν και του Μπακς».

Τα πάντα έχουν αλλάξει από εκείνη την ιστορική βραδιά του ντραφτ που τα «Ελάφια» πήραν τον Γιάννη. Τον άγνωστο πιτσιρικά Έλληνα, που πλέον είναι ο βασικός υποψήφιος για το βραβείο του MVP. Η φανέλα του βρίσκεται σε κάθε γήπεδο και είναι μια από εκείνες που πουλιούνται πιο πολύ στο ΝΒΑ.

«Όταν έχεις έναν εγχώριο σταρ στην ομάδα σου μπορείς να δεις να λάμπει τοπικά, περιφερειακά και εθνικά. Αλλά αυτό που έγινε με τον Γιάννη είναι ότι πήρε δημοσιότητα διεθνώς. Είναι κάπως αντίθετο από αυτό που συμβαίνει συνήθως. Πλέον, εμπορικά απευθυνόμαστε σε παγκόσμια brand. Αυτή είναι η απόδειξη για ότι γίνεται. Το ΝΒΑ είναι παγκόσμιο παιχνίδι, οπότε και στα Μέσα θέλουμε να έχουμε παγκόσμια παρουσία και παίζοντας αυτό το... παιχνίδι κάνουμε σαφές ότι οι Μπακς είναι μεγάλο μέρος του παγκόσμιου ΝΒΑ».