«Θα γα...ω εσένα και τη γυναίκα σου!» (vids)

 th 1 

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ επιτέθηκε λεκτικά σε φίλαθλο των Γιούτα Τζαζ την ώρα που ήταν στον πάγκο της Οκλαχόμα. Τι έγινε στη συνέχεια και τι είπαν αμφότεροι μετά το τέλος! 

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ άρχισε να τον βρίζει αισχρά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα γα....ω εσένα και την γυναίκα σου. Το ορκίζομαι στον Θεό. Σου το υπόσχομαι!»

Ο οπαδός μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε την δικιά του εξήγηση για όσα ακούστηκαν. «Του ζήτησα αμέσως συγγνώμη, είπε άσχημες λέξεις. Νόμιζα ότι κρατούσε πάγο και του είπα, 'πρέπει να βάλει πάγο στα γόνατα σου' και γύρισε και μου είπε ότι θα τον χρειαστώ και μετά έγινε χαμός. Ποτέ δεν έβρισα, ούτε εγώ, ούτε η γυναίκα μου. Δεν του είπα ποτέ ούτε μια βρισιά. Τελικά, σκεφτόμουν, 'οκ μιλάω με τον Ουέστμπρουκ, έναν από τους κορυφαίους, αλλά δεν έχει επίπεδο'. Μπορείς να κάνεις ότι θες, αλλά μην απειλείς γυναίκα».

Ουέστμπρουκ είπε με τη σειρά του: «Ένας νεαρός, μαζί με την γυναίκα του, στις κερκίδες, μου είπε να πέσω στα γόνατα όπως συνήθιζα. Αυτό είναι κάτι που με προσβάλλει και είναι ρατσιστικό και δεν επιτρέπεται. «Αν έπρεπε να το κάνω ξανά θα έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πραγματικά θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Όσο για το αν θα χτυπούσα μια γυναίκα, ποτέ δεν το έχω κάνει. Ποτέ δεν θα το κάνω. Ποτέ δεν έχω ξανά πάρει μέρος σε τέτοια μορφή βίας. Αλλά είπε το σχόλιο και η γυναίκα του επανέλαβε το ίδιο. Έτσι άρχισε.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Jazz fan who got into the verbal altercation with Russell Westbrook gives his side of the story. (Via twitter/jjsportsbeat/kdlsports)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sports Illustrated (@sportsillustrated) στις 11 Μάρ, 2019 στις 9:27 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Russ explains what happened during the game vs. Utah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport) στις 11 Μάρ, 2019 στις 9:58 μμ PDT