Έξω φρενών ο Θεοδώρου: «Που το είδες το φάουλ ρε μ...ί Παναγιώτου;»

201306

«Βράζουν» στην Κύμη για τη διαιτησία στο ματς με το Περιστέρι με τον Αλέξανδρο Θεοδώρου να... βγαίνει έξω από τα ρούχα και να εξαπολύει επίθεση κατά του διαιτητή Παναγιώτου! 

Η οργή τους εκφράστηκε, μάλιστα, από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο ιδιοκτήτης της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου εξέφρασε τα παράπονά του με αναρτήσεις που έκανε στο Facebook, χρησιμοποιώντας ακραίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις. 

Μάλιστα και μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Κύμη ανάφερε: «Άδικη ήττα στην παράταση για την Κύμη μέσα στην έδρα του Περιστερίου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αλλά δυστυχώς το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουμε την νίκη.

Πραγματικά είναι κρίμα για τους παίκτες μας που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την σημερινή τους προσπάθεια, όπως και για το τεχνικό μας επιτελείο που είχε προετοιμάσει ιδανικά το παιχνίδι.  Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την διαιτησία όμως να καθορίζει τον τελικό νικητή. Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από όλο το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα αλλοίωσαν ξεκάθαρα τον βαθμολογικό πίνακα και έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος μας με τις αποφάσεις τους. Θέλουμε όλες οι ομάδες να σταθούν στο πλευρό μας και να παλέψουμε ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα».

inner

inner

inner

inner