To «ερυθρόλευκο» One Team πήγε διακοπές (pics)

one1

Το κοινωνικό πρόγραμμα «One team» ολοκληρώθηκε για φέτος στον Ολυμπιακό με παιχνίδια και χαμόγελα.

 Η τελευταία μέρα του κοινωνικού προγράμματος της Euroleague, «One team» ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό.

Η τελετή λήξης περιελάμβανε παιχνίδια και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει, «

Μια μεγάλη σχέση που αναπτύχθηκε μέσα σε έναν κύκλο προπονήσεων 2 χρόνων ολοκληρώθηκε μεταξύ του Ολυμπιακού και των αγαπημένων μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η τελευταία προπόνηση μας γέμισε ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και αποχαιρετισμού,  αγωνία για τη νίκη στο αγώνισμα , έπαθλα ,  συναντήσεις και συνεντεύξεις !

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε 2 ομάδες σε ΜΑΘΗΤΕΣ και ΑΣΗΜΟΥΣ και εκτέλεσαν μια σειρά από ασκήσεις ως αγωνίσματα στον μπασκετικό ‘’στίβο’’ μάχης που περιλάμβαναν ισορροπία άλματα τρέξιμο και φυσικά στόχο το καλάθι !

Μετά το τέλος της δοκιμασίας δε θα μπορούσε να λείψει το έπαθλο όπου  τα παιδιά είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούν για την απονομή τους τον γυμναστή του Ολυμπιακού Ανδρέα Γκατζούλη και τον πρωταθλητή Αργύρη Καμπούρη  οι οποίοι με πολύ χαρά απένειμαν από ένα κύπελλο και ένα δίπλωμα σε κάθε μαθητή.

Στο τέλος του μαθήματος σε ένα ιδιαίτερα όμορφο κλίμα αναλύθηκαν τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από τις δικές τους εμπειρίες όπου προσπαθήσαμε να τα καταγράψουμε σε ένα βίντεο…