Σπανούλης προπονητής, Αγγελόπουλοι... παίκτες (pics)

olym1

Ένα... ξεχωριστό φιλικό έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ενα φιλικό όπου στη μία άκρη του πάγκου βρίσκονταν το προπονητικό δίδυμο των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου, ενώ στην άλλη αυτό των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Και να 'ταν το μοναδικό αξιοσημείωτο; Μέσα στο παρκέ τέθηκαν αντιμέτωποι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Marine Tours διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, το ALL CEO GAME με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι παίκτες, ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα και – το κυριότερο - να σκοράρουν δυνατά, αφού όσο μεγαλύτερο θα ήταν το συνολικό σκορ του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα». Νικητές του συγκλονιστικού αγώνα ο οποίος κρίθηκε με buzzer στη λήξη, 51-50, αναδείχτηκαν οι Shooters έναντι των Dunkers.

Στην ομάδα των Shooters και νικητών του αγώνα συμμετείχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη της ομάδας του με το δυναμικό και ομαδικό του παιχνίδι, έναντι της ομάδας του αδερφού του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του αγώνα (17 πόντους με τέσσερα τρίποντα) και έκανε τα πάντα για την νίκη!

Προπονητές των 2 ομάδων ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης-Βαγγέλης Μάντζαρης (Shooters) και Βασίλης Σπανούλης-Κώστας Παπανικολάου (Dunkers) οι οποίοι παρέδωσαν ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος υπο το βλέμμα του Head Coach της ομάδας κ. Γιάννη Σφαιρόπουλου!

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 3.000 ευρώ και η επιταγή παραδόθηκε από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου, στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», κα Τρυφωνίδου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το ποσό αυτό, η «Φλόγα» θα καταφέρει να προμηθευθεί έναν σταθμό ψηφιακής επεξεργασίας ιατρικών εικόνων, για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", με τον οποίο θα καταστεί πιο ακριβής η διάγνωση και, κατ’ επέκταση, πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση της ασθένειας.

marine2

marine5

marine6

marine7

marine8

marine9

marine11

marine12

marine13

marine15