Τιμή σε Γιαννάκη και Πετρόπουλο

γιαννακης

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι ετοιμασίες για το ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι μπάσκετ που θα διοργανώσει την προσεχή Κυριακή (της Ορθοδοξίας) η Ιερά Μητρόπολις Πατρών στο «κλειστό» της Ολυμπιάδας (2.30μ.μ.).

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους πιλότους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στα Ιμια το 1996, αλλά και στη νήσο Κίναρο πριν από λίγο καιρό, ενώ θα τιμηθούν και ο πρώην προπονητής της Εθνικής μας ομάδας και πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Κώστας Πετρόπουλος, ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ.

Επίσης θα τιμηθούν ο προπονητής της ΕΑΠ, Γιώργος Σκροπολίθας, που πρόσφατα οδήγησε την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ο πλέι-μέικερ του Αρη, Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε με την Εθνική μας ομάδα στον Βόλο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18.

Στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει με την συνδρομή της Ενορίας της Αγίας Μαρίνας, θα συμμετάσχουν στρατιωτικοί και οπλίτες του ΚΕΤχ και νέοι από την Ενορία Αγίας Μαρίνας.

Πηγή: pelop.gr