«Ακόμα ψάχνω τον δρόμο μου, δεν παίζω καλά»

jaaa

O Μάικ Τζέιμς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μιλώντας στο «BasketNews» είπε μεταξύ άλλων ότι δεν παίζει και πώς ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά του μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

 Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός γκαρντ επανέφερε στη μνήμη του την τελευταία φάση της κανονικής περιόδου που του έφυγε η  μπάλα από τα χέρια με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσει επίθεση για το σουτ της νίκης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσπάθησα αλλά έχασα τη μπάλα. Δεν έπαιξα καλά. Δεν έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου. Σίγουρα ήταν μιαι σκληρή ήττα αλλά τωρα πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την δική του απόδοση είπε επίσης ότι «προς το παρόν ψάχνω να βρω ακόμα τα πατήματά μου μέσα στην ομάδα. Σίγουρα δεν νιώθω τόσο άνετα όσο πέρυσι και εξακολουθώ να ψάχνω τον ρόλο μου μέσα στην ομάδα. Παρόλα αυτα δεν ψάχνω δικαιολογίες για το παιχνίδι μου. Δεν έπαιξα καλά».

όσον αφορά τον Ολυμπιακό είπε χαρακτηριστικά ότι «μακάρι να παίζαμε και εμείς το ίδιο καλά σε αυτό το ματς», ενώ στάθηκε και στη συνέχεια: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια ώστε να παραμείνουμε στο κυνήγι για το πλεονέκτημα. Είναι σημαντικό να έχεις κοντά σου τους φιλάθλους. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και εμένα προσωπικά ωστόσο δεν τα καταφέραμε»