...με την ΚΕΑΝΙ ΑΛΜΠΑΝΕΖ

keani

Η Κεάνι Άλμπανεζ που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας, αποκαλύπτεται στο «basketnews» και απαντάει σε 40 ερωτήσεις για τον εαυτό της!

...με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

kabouraki 1

Η Δήμητρα Καμπουράκη αποκαλύπτεται στο «basketnews» και απαντάει σε 40 ερωτήσεις για τον εαυτό της! Η 25χρονη πλέι μέικερ αποφάσισε φέτος να πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς και να  συνεχίζει την καριέρα της στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στους GISA Lions SV Halle! Πέρυσι αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας, με την οποίο εξασφάλισε την παραμονή στην Α1, ενώ παλαιότερα έχει φορέσει και τη φανέλα της Νίκης Λευκάδας, των Μελισσίων, της Λάρισας και του ΔΑΣΑΛ.

με την... ΗΡΩ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ

koufogianni

Μετά την ευρωπαϊκή της περιπλάνηση στην Α2 Ιταλίας με τη φανέλα της Castel Carugate στο Μιλάνο, όπως και στο Λουξεμβούργο και δη στην BBC les sangliers Wiltz, η Ηρώ Κουφογιάννη επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

με τον... ΤΟΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ

κουτρ

 Έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Αν και έχει κλείσει τα 40 και βαδίζει ολοταχώς για το 41ο έτος της ηλικίας του, ο Τόλης Κουτρούλιας συνεχίζει ακάθεκτος στα ελληνικά παρκέ. Ύστερα από μια πενταετία στο Παγκράτι (2011-2016), αποφάσισε φέτος να αλλάξει γειτονιά και να μετακομίσει λιγο πιο βόρεια και δη στον Χολαργό.

με τον... ΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

GIANNO BUZZER

Ο Χάρης Γιαννόπουλος παρέμεινε στο Ρέθυμνο και θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει» τα καλάθια έξω από τα 6.75μ. για λογαριασμό των Κρητικών. Άλλωστε, και όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο παίκτης που θαυμάζει ήταν γνωστός για το «φαρμακερό» του τρίποντο! Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Περιστέρι, Παναθηναϊκό, όπως επίσης και στην Ισπανία με τις φανέλες της Μανρέσα και της Ομπραντόιρο. Ας δούμε λοιπόν τι είχε να μας πεις για τις... κρυφές πτυχές του εαυτού του και της καθημερινότητάς του!

με την... ΕΥΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ

eua

Η Εύα Κατωπόδη θα συνεχίσει να φοράει και φέτος τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει μια... ζωή μέσα στα παρκέ, αφού έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ηρακλή 1999-2008, Παναθηναϊκό 2008-2009, Ηρακλή 2009-2010, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 2010-2011, Αρη 2011-2014 και από το 2014 στον «δικέφαλο του βορρά». Απολαύστε την...

με τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

diamanto

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος θα αγωνίζεται φέτος στον Α.Ο. Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ έχει στις πλάτες του μεγάλη καριέρα με θητεία σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Κολοσσό Ρόδου, Μαρούσι, Δόξα Λευκάδας, Παπάγου. Εκτός συνόρων έχει αγωνιστέι σε Ροζέτο, Πάλμα Άκουα Μάτζικα, Σαμάρα, Βακαλο και στην Κύπρο με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και τον Κεραυνό Στροβόλου.