Παρλεθόν ο Καλαφατάκης από το Ρέθυμνο

kalafa

Η αλλαγή προπονητή ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε το νέο Δ.Σ. του Ρεθύμνου, ολοκληρώνοντας έναν σαρωτικό κύκλο αλλαγών στην Κρητική ομάδα.

 

Ο Κωστής Ζομπανάκης αφού αποφάσισε να αλλάξει σύσσωμη τη διοίκηση και τους ανθρώπους που ήταν εκεί τα τελευταία χρόνια, βρήκε τους νέους του συνεργάτες και αυτοί αφού συγκροτήθηκαν σε σώμα αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

"Συνεδρίασε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και συγκροτήθηκε σε σώμα. Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, Αντιπρόεδρος - υπεύθυνος Εμπορικού ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Μέλος -υπεύθυνος Υπηρεσιών και γηπέδου ο κ. Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Μέλος - υπεύθυνος Επικοινωνίας ο κ. Γιάννης Καλαϊτζάκης και Μέλος ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη για τη νέα χρονιά.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί τον κ. Καλαφατάκη για την συνεργασία τους μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του".

Πλέον αναζητείται ο επόμενος προπονητής, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποτελεί τον πρώτο στόχο.