Ένας Σέρβος στο Ρέθυμνο!

drca

Το Ρέθυμνο ενισχύεται με την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ Λούκα Ντρτσα (27, 1,98), όπως μαθαίνουμε από τον ατζέντη του παίκτη, τον γνωστό και μη εξαιρετεό Μίσκο Ραζνάτοβιτς!

 

Ο Σέρβος ατζέντης ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter πως ο Λούκα Ντρτσα αφήνει την ΟΚΚ Βελιγραδίου, όπου αγωνιζόταν από την αρχή της σεζόν, για να πάει στο Ρέθυμνο και να ενισχύσει την τοπική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει κατ' αρχήν να αποφύγει οριστικά τις περιπέτειες και στη συνέχεια να παίξει και φέτος στα πλέι οφ.

Ο Ντρτσα είναι ένας ψηλός γκαρντ, που το 2010 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Γιούτα, όπου στην τελευταία χρονιά του σκόραρε 10 πόντους κατά μέσο όρο. Στη συνέχεια έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα και την ΟΚΚ Βελιγραδίου, από όπου έφυγε το καλοκαίρι του 2012 για να παίξει στην Αστάνα του Καζακστάν. Εκεί δεν έπιασε, όμως, και επέστρεψε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Μέγκα Βιζούρα, όπου ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν.

Φέτος επέστρεψε στην ΟΚΚ Βελιγραδίου, όπου σε 15 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 15,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ. Το 2011 ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Σερβίας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα.

Η άφιξή του στο Ρέθυμνο, εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί και από την ΚΑΕ, σημαίνει ότι φεύγει ο Γκρέγκορ Άρμπετ, ο οποίος είναι εδώ και καιρό υπ' ατμόν και αναζητείτο μια φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιό του. Και αντικαταστάτης του, βεβαίως, ο οποίος βρέθηκε.