Στο Ρέθυμνο ξέρουν από διασκέδαση

Αυτοί που έχουν βασικό τους μέλημα να διασκεδάζουν τον φίλαθλο κόσμο, αν μη τι άλλο ξέρουν να διασκεδάζουν και οι ίδιοι. Οι όμορφες κοπέλες που χορεύουν στο γήπεδο του Ρεθύμνου στις ανάπαυλες των αγώνων, οι Dolphin Breaths μαζί με τομ ΑΓΟΡίνο, το δελφίνι – σήμα κατατεθέν και μασκότ της ομάδας, παρουσίασαν σε μαγαζί της πόλης τους χορηγούς που διευκολύνουν την ύπαρξή τους.

«Η ομάδα μας δημιουργήθηκε μέσα σε ενα  κλίμα ενθουσιασμού και με παρεϊστικη διάθεση από τις αρχές του καλοκαιριού του 2012, με την συμμετοχή της σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις του Ρεθύμνου.
Το όνομα μας σημαίνει «οι ανάσες των δελφινιών» μιας και τα δελφίνια είναι το σήμα της πόλης μας αλλά και το σήμα του Ρέθυμνο Aegean. Οι ανάσες λοιπόν των παικτών και των φίλων του Ρέθυμνο Aegean, οι ανάσες που όλοι οι αντίπαλοι νιώθουν όταν μπαίνουν στο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» και ξέρουν τι τους περιμένει...
Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση και τα παιδιά του Ρέθυμνο Αegean που μας έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε την ομάδα μας “Dolphin breaths” και να γίνουμε μέλη της οικογένειας του.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας Beauty Plus, Bio Hotel, Rethymno Home Designs και Palmos Health Club, που αποτελεί και τον χώρο των προπονήσεων μας, για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας.
Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή χρονιά και όλοι να νιώσουν την ανάσα των δελφινιών του Ρεθύμνου», ήταν ο χαιρετισμός των κοριτσιών, Δήμητρας, Έλβης, Ελένης, Μαρίας, Ελευθερίας, Δήμητρας, Σοφίας και Αρετής.

Οσο για τον… άντρα της παρέας, είπε με τη σειρά του: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση.
Είμαστε εδώ απόψε για να γνωρίσει ο κόσμος τους ανθρώπους που βρίσκονται κι στηρίζουν την ιδέα πλέον της μασκότ του ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN τον ΑΓΟΡΙΝΟ κι αυτοί είναι ο κύριος ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ εκπρόσωπος της εταιρίας ΓΕΡΑΚΑΡΙ LΑMASAT και του παιδότοπου ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ και οι κύριοι ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ και ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ με το PHOTO STUDIO ''NIKOS''
Σας ευχαριστώ όλους και δηλώνω δημόσια ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα που με στηρίζουν άνθρωποι σαν και σας. Εύχομαι μια καλή και επιτυχημένη χρονιά με υγεία».