Σουτ από τα... Αγγελιανά

 

agggeliana

Η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου παραμένει πιστή στο πρόγραμμα "Σουτ από την περιφέρεια", επισκεπτόμενη σχολεία του νησιού και δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να περάσουν λίγη ώρα με τους παίκτες και να παίξουν μαζί τους.

 

Την Πέμπτη (21/11), σειρά είχε  το τριθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγγελιανών του Δήμου Μυλοποτάμου.     
Ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος με τους παίκτες μας Λάμπρο Αντωνόπουλο, Γιάννη Σίνη και Ντέρεκ Ράϊτ που τους συνόδευαν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο Τύπου, επισκέφθηκαν το τριθέσιο Δημοτικό σχολείο Αγγελιανών, όπου τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου.
Τα παιδιά πήραν μαθήματα μπάσκετ, έπαιξαν και διασκέδασαν με τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα και δώρα καθώς και προσκλήσεις να παρακολουθήσουν την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας μας.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του σχολείου κα Διαμαντούλα Χριστοφορίδου  και τους δασκάλους του σχολείου,  καθώς και τον σύλλογο γονέων των Αγγελιανών για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία.
Χορηγός του προγράμματος «Σουτ από την περιφέρεια» είναι η AVIN και το υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και η COSMO sports, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση και το Goodnet.gr.

μ