Κανόνι(δης) στο Ρέθυμνο!

kanonidis

Μετά την παραμονή στον πάγκο του Θανάση Γιαπλέ το Ρέθυμνο αρχίζει σιγά σιγά να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, στο πλαίσιο του οποίου αποκτήθηκε ο Ανδρέας Κανονίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι.

Ο Άκης Καλλινικίδης έκανε την αρχή. Ο αρχηγός έμεινε και για τη νέα χρονιά στον ΑΓΟΡ και η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του ήταν η πρώτη κίνηση που ανακοίνωσε η ομάδα. Η δεύτερη αφορά την απόκτηση του Ανδρέα Κανονίδη την Τρίτη.

Ο 22χρονος και ύψους 2,01μ. φόργουορντ ήταν τη χρονιά που τελείωσε ένας από τους πιο σταθερούς και αποτελεσματικούς παίκτες του Περιστερίου και τώρα καλείται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε μια πιο νοικοκυρεμένη και φιλόδοξη ομάδα. Ο Θανάσης Γιαπλές ποντάρει στο νεαρό της ηλικίας και στον ενθουσιασμό του προκειμένου να πάρει από αυτόν τη βοήθεια που μπορεί να δώσει.

Από εκεί και πέρα το Ρέθυμνο φαίνεται πως θα παρουσιάσει αρκετά αλλαγμένο πρόσωπο τη νέα σεζόν. Από τους Αμερικανούς μόνο ο Γκέιμπ Προύιτ θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, οι άλλοι θα φύγουν (ο Πετγουέι έφυγε ήδη). Στην Κρήτη θα μείνουν επίσης κατά τα φαινόμενα τόσο ο Λάτοβιτς όσο και ο Νίκος Αγγελόπουλος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Απόλλων Τσόχλας, για τον οποίον έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ και τον έχει δελεάσει. Ο Κόμματος πολύ δύσκολα θα μείνει κι αυτός, επομένως το ρόστερ θα υποστεί σημαντική αναδόμηση... Για την ώρα, πάντως, η μόνη μεταγραφή είναι αυτή του Κανονίδη, ενώ, όπως έγραψε νωρίτερα το Basketnews, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Γιάννη Καλαμπόκη.