Θέλει Γκίκα!

gkikas

Μετά από μια σούπερ επιτυχημένη χρονιά το Ρέθυμνο δείχνει διάθεση να επενδύσει στο μέλλον για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Γι' αυτό έχει βάλει στο μάτι και κυνηγά με εξαιρετικές πιθανότητες τον Νίκο Γκίκα του Φιλαθλητικού.

Όλα ξεκινούν από το ότι φεύγει ο Απόλλων Τσόχλας. Τουλάχιστον αυτό φανερώνουν όλες οι ως τώρα ενδείξεις. Και από τη στιγμή που δημιουργείται ένα κενό στην περιφέρεια, ο Κωστής Ζομπανάκης και ο Θανάσης Γιαπλές δείχνουν διάθεση να το καλύψουν με έναν παίκτη εξίσου καλό, αλλά με μεγαλύτερες προοπτικές, καθώς είναι πιο μικρός σε ηλικία.

Ο Νίκος Γκίκας είναι μόλις 22 ετών, διέπρεψε στο πρωτάθλημα της Α2 παίζοντας με τον Φιλαθλητικό και μοιράζοντας πάνω από 5 ασίστ ανά αγώνα, και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην Α1. Γι' αυτό άλλωστε απορρίπτει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, παρ' ότι τον πρεσάρει στενά και με καλά λεφτά.

Ο Άρης και ο Πανιώνιος έχουν εκδηλώσει φιλολογικό ενδιαφέρον γι΄αυτόν, φαίνεται όμως ότι το Ρέθυμνο έχει προχωρήσει πιο πολύ. Και αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον πάρει, άλλωστε έχει όλα εκείνα τα στοχεία που ζητά ο Γιαπλές γι' αυτή τη θέση.