"Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες"

agor panhgyriki

Το Ρέθυμνο γιορτάζει την ιστορική επιτυχία της πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ και μαζί οι συντελεστές της. Ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε πως... "η υπέρβαση έγινε", ενώ ο Νίκος Αγγελόπουλος έκανε λόγο για "ιστορική μέρα".

Ο πανευτυχής Θανάσης Γιαπλές θέλησε πρώτα να απονείμει τα εύσημα στον αντίπαλο: "Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί ο μπασκετικός κόσμος γνωρίζει ότι το ρόστερ φτώχυνε στην πορεία κι έμεινε ως επί τω πλείστον, μονάχα με Έλληνες παίκτες. Εμείς εκεί ποντάραμε κι ότι ο αντίπαλος από ένα σημείο κι έπειτα δεν μπορούσε να ακολουθήσει", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του ομάδα:

"Εδώ στο γήπεδό μας, είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να μας ακολουθήσουν πέρα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι μια ιστορική στιγμή και είναι κάτι που ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που μ’ έφερε στο Ρέθυμνο, τον Στέργιο Κουφό, τον συνάδελφό–συνεργάτη μου Σταύρο Μυκονιάτη που έκανε διπλή δουλειά, τον γυμναστή μας Βασίλη Μητσόπουλο, το ιατρικό τιμ κ.α. Να ξέρετε όμως ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στην επιτυχία εάν δεν υπάρχει διοίκηση. Η διοίκηση είναι το κλειδί και οι μοναδικοί αναντικατάστατοι για να φτάσει η ομάδα να έχει αυτές τις επιτυχίες. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει σε άριστες συνθήκες και εμείς αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στον σκοπό μας. Η υπέρβαση έγινε".

Ο Νίκος Αγγελόπουλος συνεχάρη τον ΠΑΟΚ και τόνισε: "Για μας είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Όλοι οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να νιώθουν όμορφα. Βήμα-βήμα φτάσαμε ως εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές. Όσον αφορά το μας, ξέραμε ότι όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο ήταν υπέρ μας. Δεν σταματάμε την προσπάθεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση".