Χωρίς άγχος οι Ρεθυμνιώτες

Θέλοντας να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και χωρίς να είναι «φορτωμένοι» με άγχος οι Ρεθυμνιώτες φιλοξενούνται το απόγευμα (19:00, ΕΤ1) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Θανάσης Γιαπλές μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισε: «Για εμάς είναι ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια, γιατί παίζουμε χωρίς το άγχος της νίκης και το βαθμολογικό άγχος. Αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, και να φανούμε όσο μπορούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί» και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και εμείς που στα τελευταία παιχνίδια μας δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε στοιχεία όπως είναι η ενέργεια και η ταχύτητα».

Ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: « Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Μετά από τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και τρεις σημαντικές νίκες που κάναμε, είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να δείξουμε μια καλή εικόνα και να φανούμε ανταγωνιστικοί, έχοντας το μυαλό μας τα επόμενα παιχνίδια που είναι πιο σημαντικά για εμάς και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος αν μπορούμε να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα».