Τελειώνει ο Κουφός!

Θέμα λίγων ωρών είναι η λύση της συνεργασίας του Στέργιου Κουφού με το Ρέθυμνο! Στον Έλληνα προπονητή δεν επιτράπηκε να κάνει προπόνηση την Τετάρτη και το Δ.Σ., που θα συνεδριάσει την Πέμπτη, παρουσία και του προέδρου Κωστή Ζομπανάκη, θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Ρέθυμνο λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό, που προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις του Κουφού με τον Κωστή Ζομπανάκη. Ο τρόπος με τον οποίον ήρθε η ήττα, αλλά κυρίως η φημολογία που αναπτύχθηκε κατά κόρον μετά υπό μορφή ακόμα και δημοσιευμάτων στον Τύπο (υπήρξε σύνδεση του αποτελέσματος με τη στενή διαπροσωπική σχέση του Κουφού με τον προπονητή της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, καθώς επίσης και με κάποιες αόριστες πληροφορίες περί ύποπτου στοιχηματισμού στο συγκεκριμένο παιχνίδι), έκαναν έξαλλο τον ιδιοκτήτη του ΑΓΟΡ, που έβαλε στο στόχαστρο τον προπονητή της ομάδας.

Μετά τις πρώτες ώρες κι αφού συζήτησε με συνεργάτες του, ο Ζομπανάκης είχε φανεί ότι θα έδινε τόπο στην οργή τώρα και θα μετέθετε τις όποιες αποφάσεις του για το τέλος της σεζόν. Παρ' όλα αυτά, την Τετάρτη φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια νέα δημοσίευματα που συντηρούσαν το θέμα ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να σβήσει τη... φωτιά.

Έτσι, από την Αθήνα όπου βρισκόταν την Τετάρτη, ζήτησε από τους συνεργάτες του να μην επιτρέψουν στον Κουφό να κάνει προπόνηση το απόγευμα. Και την Πέμπτη θα προεδρεύσει στο Δ.Σ., το οποίο θα πάρει την οριστική απόφασή του. Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Κουφός θα αποτελέσει παρελθόν και η ομάδα θα τελειώσει τη χρονιά έχοντας στον πάγκο τον συνεργάτη του, Θανάση Γιαπλέ.