«Γίνεται καλή δουλειά στο Ρέθυμνο»

γιαννο

Έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι σήμερα πορεία της προετοιμασίας έκανε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι χρειάζεται χρόνο  η ομάδα για να δέσει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Κάθε αρχή είναι πάρα πολύ δύσκολη γιατί εκτός από το ότι πρέπει να μάθεις τους συμπαίκτες σου και να “βρεθείς” μαζί τους μέσα στο γήπεδο πρέπει να χτίσεις το σώμα σου και την φυσική κατάσταση της ομάδας το οποίο θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θα πρέπει να λειτουργήσεις σωματικά στο 100% αλλά και πνευματικά γιατί κάθε μέρα μπαίνουν καινούρια πράγματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, οπότε είναι σίγουρα η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς» δήλωσε ο γκαρντ/φόργουορντ του Ρεθύμνου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και κατέληξε:

«Από κει και πέρα θεωρώ πως κάνουμε πολύ καλή δουλειά, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε περισσότερο και σίγουρα πιο γρήγορα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Περιμένουμε και τα πρώτα φιλικά να δούμε που είμαστε και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε πράγματα μέχρι να έρθει και ο κόουτς και να δούμε ολοκληρωμένη την “εικόνα” μας».