Σκουρτόπουλος: «Στόχος μας ήταν και είναι τα πλέι οφ»

skourtop

 

Το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Τρίκαλα (22/02) και ο κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τη δυσκολία του αγώνα, καθώς και για τη φετινή πορεία στο πρωτάθηλημα της Baasket League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

«Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στόχων. Ο στόχος ήταν και είναι η είσοδος στα πλέι οφ από την αρχή της σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώνουμε τη θέση μας και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ για να κάνουμε μεγάλα όνειρα. Ειδικά σε περίοδο με διπλά και τριπλά ματς όπως τώρα. Όμως, από την «εικόνα» που δείχνουμε βλέπουμε πως αν κάποια παιδιά βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα πράγματα. Πάμε στα Τρίκαλα για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά των παικτών, ο Σταύρος Σχίζας ανέφερε:

«Πηγαίνοντας στα Τρίκαλα η ομάδα έχει ένα στόχο και μόνο και αυτός είναι ξεκάθαρα το “διπλό” που θα εξασφαλίσει πλέον την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος γιατί τα Τρίκαλα είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς και θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και με καλό ρυθμό, γεγονός που μας έχει βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Με μία νίκη στα Τρίκαλα εδραιώνουμε την θέση στην κατηγορία και αυξάνονται ο πιθανότητες για τα πλέι οφ».