Ο ΠΑΟΚ στα λουτρά!

Η χθεσινή (03/12) ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, μετέβη στο Λαγκαδά και στις όμορφες εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών.

Εκεί υποδέχθηκε την αποστολή του Δικεφάλου ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης, που είχε μάλιστα και ιδιαίτερη συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο και τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο. Ο ΠΑΟΚ διά του αρχηγού του Λάζαρου Παπαδόπουλου, έδωσε μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών στον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη.

Οι καλαθοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας έκαναν αποθεραπεία στο υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Λουτρών, ενώ το πρόγραμμα ειδικής θεραπείας, επέβλεψε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τσουκαλάς, που έχει και την ευθύνη στον τομέα των θεραπειών στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά και διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες για την επίσκεψη της ομάδας.

Στη συνέχεια η ομάδα επισκέφτηκε τον τοπικό Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ. Η παρουσία της στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Σοχού ήταν εντυπωσιακή, από την υποδοχή που επεφύλαξαν στα μέλη της αποστολής οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πολλά μικρά παιδιά και φυσικά οι μεγαλύτεροι και μέλη του συνδέσμου. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε στους φίλους του ΠΑΟΚ μία φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ όλη η ομάδα υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα. Ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και η βραδιά ολοκληρώθηκε στο παραδοσιακό εστιατόριο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» στο Σοχό με το δείπνο που παρέθεσε φίλος της ομάδας.