Υπέγραψαν τις αναμνήσεις τους

Στις ιστορικές φωτογραφίες-αφίσες που εδώ και μερικά χρόνια κοσμούν την κεντρική είσοδο στο PAOK Sports Arena, από χθες (29/11) το βράδυ υπάρχουν πλέον και οι υπογραφές των σημαντικών προσωπικοτήτων της ομάδας του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κλιφ Λέβινγκστον, o Κεν Μπάρλοου και ο Τζον Κόρφας, υπέγραψαν την μεγάλη φωτογραφία που βρίσκεται έξω από την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου και πριν τα VIP, όπου απεικονίζεται η ομάδα που έφτασε το 1993 στο φάιναλ φορ της Αθήνας σε ένα τάιμ άουτ.

 

Ο Τζον Κόρφας μαζί με τον Μπάνε Πρέλεβιτς υπέγραψαν και στην μεγάλη φωτογραφία από τον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου που έγινε το 1995 στη Λαμία, ενώ ειδικά για την περίπτωση του Μπίλι Βάρνερ, κατασκευάστηκε μία τεράστια φωτογραφία-κορνίζα και τοποθετήθηκε στην αίθουσα VIP.

Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία, από ένα φιλικό τουρνουά στο οποίο συμμετείχε και κέρδισε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1984 και απεικονίζονται μεταξύ άλλων, ο Μπίλι Βάρνερ, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Στιβ Γιατζόγλου, ο Γιάννης Πολίτης και ο Αλέξης Μπακόπουλος. Σ’ αυτή τη φωτογραφία έβαλε την υπογραφή του ο Μπίλι Βάρνερ, ενώ όλοι μαζί υπέγραψαν και μία αναμνηστική φωτογραφία από τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο.