Ουίλιαμς: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ»

4527519 1

Ο Τζόρντιν Ουίλιαμς έφτασε στη Θεσσαλονίκη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρώτη επαγγελματική δουλειά του.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη και ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα με παράδοση. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσουμε τη δουλειά. Πάντα στη ζωή μου ονειρευόμουν να παίξω σ’ έναν μεγάλο οργανισμό όπως ο ΠΑΟΚ και πλέον έχω αυτήν την ευκαιρία», είπε αρχικά ο 22χρονος Αμερικανός γκαρντ.

Περιγράφοντας τον εαυτό του, σημείωσε ότι… «θα κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Να είστε σίγουροι ότι κάθε μέρα θα δουλεύω σκληρά για να δώσω στην ομάδα όσα περισσότερα μπορώ». Σχετικά με την παρουσία κι άλλων Αμερικανών παικτών αλλά και της βοήθειας που θα του προσφέρουν σε επίπεδο προσαρμογής, απάντησε: «Σίγουρα θα με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου και παράλληλα θα μου διδάξουν το διαφορετικό στιλ μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη. Μέσα από τη συνύπαρξη μαζί τους θα έχω την ευκαιρία να βελτιώσω το παιχνίδι μου».

Ο Ουίλιαμς κατέληξε λέγοντας ότι… «συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα και την πόλη, ξέρω καλά την ιστορία του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι και φέτος θα κάνουμε πολλές νίκες».