Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε προσωπικότητα και πήραμε μία μεγάλη νίκη»

1876955

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος στήριξε τη νίκη της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Αρη στην προσωπικότητα των παικτών του στο τέλος. 

 Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη, αρχικά δήλωσε: «Πήραμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε θα έλεγα πολλά ψυχικά αποθέματα και μεγάλη θέληση για να κερδίσει. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για να έχουμε μία καλή διαφορά νωρίτερα και να τελειώσουμε εύκολα το ματς. Χάσαμε πολλά σουτ, δύο και τριών πόντων, ελεύθερες βολές και βάλαμε τα μεγάλα σουτ στο τέλος και πήραμε την νίκη. Αμυντικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο μισό γήπεδο. Νομίζω ότι ο τρόπος που επιστρέψαμε μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη και την προσωπικότητα που έδειξαν. Σήμερα να απολαύσουμε τη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όμως αύριο θα πρέπει να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια. Καλή συνέχεια και στον Άρη στο δύσκολο έργο που έχει από εδώ και πέρα». 

Για την διατήρηση Γκος και Ζάρα στο παιχνίδι για αρκετά λεπτά: «Ο Ζάρας κρίθηκε ότι πρέπει να συμμετέχει σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του παιχνιδιού. Είχαμε μεγάλη διάθεση. Έκανε κάποια λάθη από τον ενθουσιασμό του όμως η ικανότητα του και η θέληση που είχε μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Γκος είναι ο ηγέτης της ομάδας και τους ηγέτες πρέπει να τους στηρίζεις στις καλές και στις κακές στιγμές, όπως και όλους τους παίκτες. Με την ποιότητα που έχει δεν θα μπορούσαμε να μην τον έχουμε στο παιχνίδι».

Για το αν το ανάστημα που έδειξε η ομάδα: «Το μέταλλο δεν χτίζετε και δεν φτιάχνετε σε μία χρονιά. Ειδικά για εμάς που έχουμε διαθέσει ένα μεγάλο κομμάτι στην δημιουργία μίας νέας ομάδας. Η διάθεση και το πάθος που έχουμε μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε χαρούμενοι και να πιστεύουμε ότι κάτι καλό γίνετε».